Mindenmás

Napi trash: kukarugdosó fantom borzolja a kedélyeket Kiskunhalason

Egy kéregető férfi borzolja az ottélők kedélyét Kiskunhalason. A lakóknak már elege van belőle, ugyanis semmi nyugtuk nincs a vékony testalkatú, agresszív személytől, aki sokakhoz becsenget, és amikor nem kapja meg, amit akar indulatossá válik és dühében a kukákat rugdossa, innen kapta a kukarugdosó fantom csúfnevet, írta meg a Ripost.

A lap több helyi lakost is idézett, akik mind beszámoltak a kukarugdosó fantommal való kellemetlen találkozásukról. Zsolt például március 22-én, pénteken osztotta meg az aznap készült videófelvételét a férfiról. Zsolt otthonának kültéri kamerája reggel rögzítette, hogy a 30 év körüli férfinél elszakadt a cérna és nekiesett a családja szemeteskukájának, majd teljes erőből felrúgta azt. A felvételt a Kiskunhalason hallottam Facebook-csoportban is megosztotta. A hozzászólásokból hamar kiderült: nemcsak Zsoltot, más otthonának nyugalmát is felveri a kukarongáló fantom.

AZZAL CSENGETETT BE, HOGY KENYÉRRE KÉRNE APRÓT

Egyik nap Dóráékhoz csengetett be, és mivel a fiatal nő a postást várta, az agresszív alaknak kinyitotta az ajtót. “Azt mondta, nem szokott ilyet csinálni, hogy idegenekhez becsenget, de kenyérre szeretne apró pénzt kérni. Nagyon meglepődtem. Közben befelé tekintgetett az udvarunkra. Természetesen elküldtem. Vigyázzatok vele!” – írta. Pár hete hajnalok hajnalán Tímeát az álmából verte fel a férfi. „Ételre akart pénzt kérni a gyerekeinek… hát hogyne, biztos arra kellett volna neki” – gyanakodott a nő.

Mint a közösségi oldalon a hozzászólásokból kiderült, a férfi Kiskunhalas hírhedt kéregető alakja, aki a városlakók szerint igen „erőszakos”. 

A lap az ügyben megkereste a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságot, ám válasz még nem érkezett tőlük az esetekkel kapcsolatban.

A kukarugdosó fantomról videófelvételt is megosztottak a Facebook csoportban, melyet ITT tudsz megtekinteni.

Forrás: ripost.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb