Mindenmás

Szomorúan indul Kecskeméten a nap: baleset történt

Kecskemét és környéke sajnos nem kezdte a legjobban a napot: egy közlekedési baleset árnyékolja be a reggelt. A 52-es számú főúton, Kecskemét határában történt incidens a közlekedésben is fennakadásokat okoz.

A 52-es úton, amely városunkat Dunaföldvárral köti össze, baleset történt. Ez a másodrendű főút nem csak a helyi lakosoknak fontos, hanem azoknak is, akik az ország ezen részébe látogatnak. A baleset miatt, amely a 11-es kilométerénél történt, félpályás útlezárás van most is.

A helyszínre érkeztek mar a rendőrök, akik minden tőlük telhetőt megtesznek az érintettek segítése és a helyzet normalizálása érdekében. Bár a baleset pontos körülményei még nem ismertek, a hatóságok arra kérnek mindenkit, hogy Vezessetek óvatosan, különösen itt a baleset helyszínén.

A Kecskemet365 Family, a mi virtuális családunk mindig megosztja egymással a fontos, információkat: bármit látsz az utakon, küldd el üzenetben vagy az [email protected] e-mail címre! Köszönjük!

A baleset okozta fennakadások miatt mindenkit arra kérünk, legyen türelmes és óvatos az utakon. A rendőrség és a mentőszolgálatok már dolgoznak azon, hogy a helyzetet a lehető leggyorsabban normalizálják.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb