Mindenmás

Napi pakk: indul a munkahét, vége a szabadságolásnak, esővel és erős széllel rúgja ránk az ajtót a kedd, ma van a Autizmus világnapja

Elindult egy újabb munkahét kedden, ami azt jelenti, hogy vége a szabadnapoknak, legalábbis egy időre. Kedvünket az időjárás sem teheti jobbá, ugyanis esős és szeles időnk lesz Kecskeméten. Valami jót is írjunk, ma van az autizmus világnapja, úgyhogy a mai nap csak róluk szól. Ez itt a napi pakk, mindennel, amire szükséged lehet.

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk, minden kedves Áron, Ferenc és Mária Kecskemét365 olvasónknak!

EZEN A NAPON

  • 219 éve született Hans Christian Andersen, dán meseíró, a Kis hableány írója. 
  • ma van az Autizmus világnapja. Szóljon ez a nap róluk. 
  • 88 éve ezen a napon született Csukás István, a Pom-Pom és a Süsü megalkotója. 

MAI IDŐJÁRÁS

Véget ért a Húsvét, vele együtt a jó idő is. Ma esős, élénk szeles időjárás lesz Kecskeméten. Azt mondjuk, hogy biztosan szükséged lesz az esernyődre. Hajnalban 9 fokot, napközben 17 fokot mérhetünk.

A rossz idő kedd hajnalban érkezik majd Kecskemétre, a csapadékot, élénk nyugati szél kíséri majd. Ez az időjárás reggelig marad a városban, de ahogyan kel fel a nap, a szél egyre jobban erősödik majd. A délelőtt folyamán marad a borús idő, erős, viharos széllel. A délután folyamán ismét visszatér az eső, de csak rövid időre, mert négy óra tájékán már a felhők mögül kisüthet a nap. A keddi nap további részében már nem várható csapadék. Hajnalban 9, napközben pedig 17 fok lesz Kecskeméten. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb