Sport

Vérbeli rangadó vár az SG Kecskemét Futsal csapatára hétfőn

Hétfőn csúcsrangadót vív az SG Kecskemét Futsal az NBI felsőházi rájátszásában. Marko Gavrilovic sportigazgató szerint bárhogyan is alakul a hétfő, akkor is büszke lesz a fiúkra.

EGY MÁSFÉL HÓNAPPAL EZELŐTT SIKER VISZI ŐKET A DÖNTŐBE

A szombathelyi alakulatot másfél hónappal ezelőtt heroikus küzdelemben sikerült legyőznie a kék oroszlánoknak a Messzi István Sportcsarnokban 4-3-ra. Az akkori siker teremtette meg a lehetőséget a kecskeméti futsalosok számára, hogy a bajnoki döntőre is odaérhessenek. A válogatott szünet előtt a Haladás és az SG Kecskemét is 3-2-es sikert aratott a 7. fordulóban. A vasiak a Nyíregyházát, míg a hírös városiak a Berettyót múlták felül- írják a csapat weboldalán.

MARKO GAVRILOVIC VÁRAKOZÁSAI HÉTFŐRE

“A Haladást senkinek sem kell bemutatni, hiszen hosszú évek óta uralják a mezőnyt, és idén is jó eséllyel pályáznak a trófeák megszerzésére. Számunkra a folyamatos fejlődés a cél, lépésről lépésre megyünk előre. Idén már sikerült megmutatnunk, hogy a legjobb csapatok ellen, mint a Haladás is, tudunk eredményesek lenni, fel tudjuk velük venni a versenyt. Legutóbb mi tudtunk nyerni, ám ez a mostani egy új fejezet lesz. Nincs okunk arra, hogy nyomás alá helyezzük magunkat, szeretném, ha ugyanolyan felszabadultan tudnánk a hátralévő meccseket is megvívni, mint az eddigieket. Ebben kell támogatni a játékosokat, és akkor a legjobbat fogják nyújtani. Bárhogy is alakul hétfőn, illetve a szezon végén, én büszke leszek a fiúkra, mert számtalanszor megmutatták, milyen nagyszerű csapatot alkotnak. “

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb