Mindenmás

Vasárnapi időjárás: hűvös, főként felhős, kevés napsütéssel, az délutáni órákban eső jöhet

Nem mondhatjuk tavasziasnak a vasárnapi időjárást. Rétegesen kell öltöznöd holnap, néhány felhő, mérsékelt majd erős szél, zivatar, sőt ezt fokozni is tudjuk, JÉGESŐ is elérheti városunkat és az egész megyét. Citromsárga riasztás van érvényben a megyére zivatarok és jégeső miatt. Hajnalban 4, napközben 15 fokig melegszik a hőmérséklet.

15 FOK, GYENGÉN FELHŐS IDŐ VÁR RÁNK, AMIBŐL DÉLUTÁNRA ESŐ LEHET

Már ma késő este megszaporodhat a felhőzet városunk felett. Hajnalban hűvös lesz, 5-6 fok körül alakul a hőmérséklet. Vasárnap reggelre kicsit felmelegszik, viszont az ég továbbra is gyengén felhős marad. Kora délelőtt azonban megszaporodnak a felhők, délután négykor egy órácskára, esőre számíthatunk. Hat órától újra elered az eső és a szél is megerősödik. A csapadék egész hétfő éjszaka városunkban marad. Hajnalban 4, napközben 15 fokig melegszik a hőmérséklet.

ZIVATARRAL, VILLÁMLÁSSAL ÉS JÉGESŐVEL KEZDŐDHET A VASÁRNAP DÉLUTÁN: CITROMSÁRGA RIASZTÁST ADTAK KI

Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat- figyelmeztet a HungaroMet.hu. Ez van számunkra megjósolva holnapra, reméljük, ennél enyhébb lefolyású lesz ez a citromsárga riasztás. Tényleg nem értjük ezt már, a bolondját járatja velünk az időjárás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb