Közélet

Kiderült, miért távozott dr. Szepesvári Szabolcs a kiskunhalasi kórház éléről

Csütörtökön robbant a hír, miszerint távozott posztjáról dr. Szepesvári Szabolcs, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Oktatókórháza főigazgatója. Megdöbbenés fogadta a lemondást, magyarázatot vártak a történtek kapcsán. Bányai Gábor kormánybiztos, országgyűlési képviselő most megosztotta a távozás okát, közösségi oldalán.

SZEMÉLYI KONFLIKTUS ÁLL A HÁTTÉRBEN

“Fontos tisztázni, hogy a távozás mögött a Bács-Kiskun vármegyei kórház vezetőjével való, kibékíthetetlen személyi konfliktus állt elsősorban. Törvénytelen dolgot, mai ismereteim szerint Szepesvári igazgató úr nem követett el, ezt meg tudom erősíteni. Igazgató úr sajnálatos távozásával nem értettem egyet, de ebbe beavatkozási lehetőségem sajnos nem volt”- olvasható abban a reagálásban, amelyet dr. Szepesvári Szabolcs váratlan távozása kapcsán jelentetett meg Bányai Gábor kormánybiztos, országgyűlési képviselő a közösségi oldalán. 

MEGKÖSZÖNTE AZ IGAZGATÓ SOKÉVES MUNKÁJÁT

“Köszönettel tartozunk dr. Szepesvári Szabolcsnak az elmúlt évek munkájáért. A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza mindennapjai az elmúlt években a fejlődésről és a betegekért való áldozatos munkáról szóltak.A kiskunhalasi kórházra a legnagyobb bajban, a koronavírus alatt is számíthattak a honfitársaink és Magyarország. Mint minden közérdeklődésre számot tartó témában, itt is rengeteg pletyka és rosszindulatú legenda jelent meg. Akik esetlegesen nem kedvelik főigazgató urat, most a szakmai sikereket figyelmen kívül hagyva ünnepelnek. “

AZ ÚJ IGAZGATÓ DR. LÉNÁRT ENDRE LESZ

Azt is bejelentette, hogy az új igazgató Dr. Lénárt Endre lesz, akinek munkáját segíteni fogják. Azt írja, hogy minden esetben a térség lakói és a betegek a legfontosabbak és a változások nem szabad hogy gátolják a folyamatokat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb