Sport

Ma a DVTK ellen játszik a KTE: a csapat edzője nehéz meccsre számít

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában a KTE a DVTK vendége lesz szombaton. Mindkét együttes győztes mérkőzés után száll harcba a pontokért, az eddig idén kiegyenlített párharcban. Szabó István, a csapat vezetőedzője nehéz meccsre számít, de pontokkal szeretne hazatérni.

A DVTK TELI VAN ÖNBIZALOMMAL, DE A KECSKEMÉTIEK PEDIG TELJES LÉTSZÁMMAL NÉZNEK VELÜK SZEMBE

Csapatunk 2-1-re megverte a Mezőkövesdet az előző körben, ezzel 12 pontra kerültünk négy körrel a vége előtt a már kieső helyen álló Kisvárdától. A folytatásban egyszerű a képlet, egyetlen pont, vagy egy kisvárdai pontvesztés automatikusan biztosítja az élvonalbeli tagságot. A DVTK jó formában van, hiszen legutóbb 5-3-ra verte meg a Debrecent, így duzzadhatnak az önbizalomtól a játékosok. Kecskeméti oldalon jó hír, hogy az sárga lapok miatt hiányzó Katona Leventén kívül, mindenkivel számolhat vezetőedzőnk. Idén eddig kiegyenlített a csapatok között mérleg, Miskolcon 3-1-es, Kecskeméten 2-1-es hazai siker született- írja a KTE weboldala.

SZABÓ ISTVÁN, A CSAPAT VEZETŐEDZŐJE NEHÉZ MECCSRE SZÁMÍT

“A feljutás előtt is követtem a Diósgyőrt, egy tudatos, szervezett klubról van szó, ahol az NB II-t magasan nyerő csapathoz is jól igazoltak minden csapatrészbe. Elég csak Edomwonyi, vagy éppen Pozeg Vancas nevét mondani, akik minőségi légiósai lettek az NB I-nek. A keretük alapján én azt is elképzelhetőnek tartottam a bajnokság előtt, hogy akár még előrébb is végezhetnek, mint jelenlegi helyezésük. Tavaly úgy kaptunk ki Miskolcon, hogy hét közben a Ferencváros ellen is pályára kellett lépnünk, ilyen nehéz mérkőzéseket néhány napon belül nem könnyű sikerrel venni. Ez nem mentegetőzés, csupán a teljes képhez tartozik, a DVTK sikere teljesen megérdemelt volt. Hazai pályán aztán sikerült visszavágnunk tavasszal, ennek tükrében most is egy élvezetes és jó találkozóra számítok. Kicsit mást játszanak az edzőváltás óta, de az ötlet és a sebesség ugyanúgy megvan a játékukban, nem véletlen rúgtak öt gólt egy komoly erőt képviselő Debrecennek. Nehéz meccsre számítok, de szeretnénk ponttal, pontokkal hazatérni.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb