Mindenmás

Baj van: teljes terjedelmében lángol egy száz négyzetméteres családi ház padlástere az egyik Bács-Kiskun vármegyei településen (frissítve)

Vasárnap délelőtt egy száz négyzetméteres családi ház padlásterének tetőszerkezete gyulladt ki, és ég teljes egészében Balotaszálláson, a Balassi Bálint utcában – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

A helyszínre elsőként kiérkezett kiskunhalasi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral kezdték oltani a lángokat. Egy vízsugárral a lakás lépcsőházánál akadályozták meg a tűz továbbterjedését, három vízsugárral a tető oltásán dolgoznak. Az esethez tartanak a ruzsai és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

FRISSÍTVE: ELOLTOTTÁK A TÜZET

A katasztrófavédelem friss közleményéből kiderült, hogy a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral eloltották a lángokat Balotaszálláson, ahol egy száz négyzetméteres családi ház padlásterének tetőszerkezete égett teljes egészében a Balassi Bálint utcában. Egy vízsugárral a lakás lépcsőházánál akadályozták meg a tűz továbbterjedését, három vízsugárral a tető oltásán dolgoztak. A ruzsai és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkájára végül nem volt szükség a helyszínen. Információink szerint lakhatatlanná vált az épület, de senki sem sérült meg.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb