Sport

Örülünk Vincent? Emberelőnyben egy pontot sikerült gyűjtenünk…

Hiába jött a korai emberelőny, a Paks védelme nem hagyott teret a gólörömünknek. A Paks dobogó esélyes, tehát még mondhatjuk is azt, hogy az egy pont jó. De ahogyan a meccset láttuk, kellett volna a három pont!

A vasárnapi napon a Széktói Stadion adott otthont a KTE és Paks közötti izgalmas összecsapásnak. A Kecskeméti TE emberelőnyben játszott, miután a Paks egy játékosát már a 6. percben kiállították. Ennek ellenére a hazaiak nem tudták megtörni a paksi “betonvédelmet”, így a mérkőzés végül gól nélküli döntetlennel zárult.

A mérkőzés eleje óriási ígéretekkel kecsegetett: a KTE irányította a játékot, és többször is közel állt a gólszerzéshez. Az ivószünetig azonban a szervezett paksi védelem minden próbálkozást hárított. A hazai táborral együtt reménykedtünk, hogy a második félidőben a friss erők, mint Nikitscher és Pálinkás, új dinamikát hoznak a játékba.

A második félidőt aktív támadások jellemezték, de a KTE hiába dominált, a paksi kapus és védelem kiváló napot fogott ki. Az utolsó percek izgalmakban sem maradtak alul: Pálinkás és Iyinbor fejes próbálkozásai is közel álltak a sikerhez, de a gólvonalon túlra a labda sajnos nem jutott el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb