Sport

Új fejezet jön: pikánsnak ígérkezik a csütörtöki Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal meccs

Csütörtökön 20 órakor folytatódik a férfi futsal NBI bajnoki döntője Szombathelyen. Mindkét együttes egy-egy idegenbeli sikert jegyezhet eddig a sorozatban, így a harmadik ütközet is pikánsnak ígérkezik.

Dávid és Góliát csatájában a hírös városiak ragadták magukhoz a kezdeményezést. Az első meccsen 3-1-re nyertek Szombathelyen, megszakítva ezzel a címvédő otthoni veretlenségét az évadban. A hétfői, második találkozón a Haladás akarata érvényesült jobban, és korai góljuknak, valamint hosszabb padjuknak köszönhetően 3-1-re nyertek a Messzi István Sportcsarnokban, és egalizáltak a párharcban.

ÚJ FEJEZET JÖN

Csütörtökön új fejezet következik, amely előtt Marko Gavrilovic sportigazgató így vélekedik: “az eddigi két mérkőzés hasonlóan alakult, és amely csapat vezetést tudott szerezni, az tudott a végén örülni a sikernek. Most is egy kiélezett csatára számítok. Tomic nem lesz bevethető, így a rotációnk még szűkebb lesz. A döntőben minden csapat célja az aranyérem bezsebelése, így a miénk is. Bár nem mi vagyunk az esélyesek, a lehető legjobb tudásunkat akarjuk felvonultatni, és igyekszünk dicsőséget szerezni a klubnak, szurkolóinknak, Kecskemétnek. Minden erőnkkel és maximális koncentrációval készülünk a csütörtöki, harmadik mérkőzésre. Tudjuk, hogy csak akkor van esélyünk az újabb bravúrra, ha a maximumot nyújtjuk. Szurkolóink támogatására számítunk, reméljük a kései kezdés ellenére is el tudnak kísérni minket Szombathelyre.”

Haladás VSE– SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI döntő, 3. mérkőzés
2024.05.23., csütörtök 20.00 @ Haladás Sportcsarnok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb