Kikapcs

Ingyenes kiszállítással támadja be Kecskemétet Európa egyik legnagyobb étel kiszállító lánca: hétfőtől érkezik a FitFoodWay a Hírös városba, az egészséges életmód jegyében

Büszkén és szorgalmasan tartod az újévi fogadalmadat, mely szerint egészséges életmódra váltasz? Ha így van, bizonyára napról-napra szembesülsz azzal a problémával, hogy bonyolult előteremteni az ehhez szükséges, teljes mértékben fitt ételeteket. Ha ledobnál pár kilót, vagy csak simán az egészséges táplálkozást érzed magadénak, akkor gyanús, hogy megtaláltad a tökéletes megoldást, amit még a pénztárcás is megköszön majd: hétfőtől érkezik a FitFoodWay Kecskeméten is!

  • egész napos menü kínálattal várnak, éttermi szintű ételekkel: a fő menüijeik 5 étkezésből állnak (3 főétel + 2 snack) és 8 hétig minden nap más ételt szállítanak, tehát 8 hétig minden nap mást ehetsz.
  • a legjobb, gondosan kiválasztott, mindig friss alapanyagokat használják,
  • változatos étrendjeik megfelelnek minden életstílusnak, légy húsimádó, vegán vagy vegetáriánus, glutén- vagy laktózérzékeny.
  • a la Carte (egyéni) étel kínálatot is nyújtanak ínyencek számára.

Jól hangzik? Akkor most kapaszkodj meg a székedben, a klaviatúrában vagy fogd meg a telefonodat jó erősen, ugyanis a legjobb még csak most jön:

A FitFoodWay-nél Kecskeméten ingyenes a házhozszállítás (07-11 között), azt pedig, hogy a kiszállítás 7-9 vagy 9-11 között történjen, Te választod ki, így aztán irodától a műhelyig, dolgozz bárhol, a napi egészséges elemózsiád ott és akkor landol, ahol és amikor Te szeretnéd.

FOGYJ EGÉSZSÉGESEN ÉS MARADJ FITT: IZOMTÖMEG NÖVELŐ OPCIÓK MELETT VEGÁN, VEGETÁRIÁNUS KETO ÉS NUTRI BALANCE MENÜ IS VAN NÁLUK

“Egészséges, kalóriaszámításon alapuló, egész napos menüket szállítunk ki a megrendelőink otthonába vagy munkahelyére. A programjaink nagyon sokrétűek, van fogyáshoz szinten tartáshoz és tömegnöveléshez ajánlott menünk, illetve többek között vegetáriánus vegán és ketogén étrendbe illeszthető verziónk is”

– tudtuk meg Adriántól, a cég Tulajdonosától.

MINDEN 5 NAPOS ELŐFIZETÉS ESETÉN 10%, 20 NAP ESETÉBEN PEDIG 20% KEDVEZMÉNYT ADNAK, FOLYAMATOSAN

FitFoodWay Európa egyik legnagyobb egészséges élelmiszer-éttermi
lánca, amely számos országot meghódított már, mint például Nagy Britannia, Románia, Magyarország és Ausztria. Az első egység 2018 elején indult, és gyorsan megállta helyét a piacon.

Ha egészséges, tápanyagokban gazdag menüt szeretnél, korrekt áron, ingyenes szállítással, add le rendelésed a webshopon keresztül, amelyet ITT találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb