Mindenmás

A Kiskunfélegyházánál történt tragikus motorosbaleset szemtanúit keresi a rendőrség, segítsünk nekik!

Még hétfő délután történt egy súlyos baleset az M5-ösön, a Szeged felé vezető oldalon. Információk szerint sajnos meghalt a motoros, miután egy álló személyautónak csapódott Kiskunfélegyháza határában. A rendőrök most ennek a balesetnek a szemtanúit keresik!

Hétfőn délután fél 4 előtt egy személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 113-as kilométerszelvénynél, Kiskunfélegyháza közelében – írtuk meg a baleset után nem sokkal, majd az is kiderült, hogy sajnos a motoros életét már nem tudták megmenti. A motoros az ütközés után a belső sávba sodródott, ahol egy másik kocsi áthajtott rajta, aminek vezetője nem állt meg a gázolás után  – számolt be a tragédiáról a Tények tudósítója.

A RENDŐRSÉG A SZEMTANÚKAT KERESI

A kiskunfélegyházi rendőrök most a lakosság segítségét kérik, nyomozást indítottak, mivel 2024. június 17-én 14 óra 35 perc körül az M5-ös autópálya – Szeged felé vezető szakaszán – 112.800 méterénél egy balesetben egy motorkerékpáros meghalt.

A kiskunfélegyházi rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, illetve annak körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen akár személyesen, akár telefonon hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb