Mindenmás

A rendőrség a lakosság segítségét kéri! Olyan kiskunhalasiakat keresnek, akiknél betörés vagy besurranás történt, de feljelentést még nem tettek

A kiskunhalasi nyomozók a lakosság segítségét kérik – értesült szerkesztőségünk, ugyanis kiderült, hogy az egyik gyanúsítottnál több fúrógépet, körfűrészt, sövénynyírót és még sarokcsiszolót is találtak, amiket vélhetően a környékben élőktől lopott el. Ezeknek a gazdáját keresi most a rendőrség.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat többrendbeli lopás elkövetésének gyanúja miatt egy helybéli ellen. A rendőrök a gyanúsítottnál történt kutatás alkalmával tucatnyi olyan tárgyat találtak, amelyeknek jelenleg ismeretlen a jogos tulajdonosa.

FÚRÓGÉPEK, KÖRFŰRÉSZEK KERESIK GAZDÁJUKAT

Az elkövető a gazdátlan eszközöket – különféle típusú fúrógépeket, körfűrészeket, sövénynyírót, sarokcsiszolókat, villáskulcs-készletet – feltehetően a város környéki tanyákból emelte el.

Kérik azokat a kiskunhalasiakat, akiknél az elmúlt időszakban betörés vagy besurranás történt, és ezidáig nem tettek feljelentést, jelentkezzenek a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon vagy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon (06-76/513-356).

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb