Kecskeméti arcok

Az igazi Hősök köztünk élnek: kétszer is a lángok közé rohant a körzeti megbízott, hogy megmentse az égő házban lakók életét Soltszentimrén

Félelmet nem ismerő hősiességről tett tanúbizonyságot az a soltszentimrei körzeti megbízott, aki kétszer is a lángok közé rohant, hogy megmentse az égő házban lakók életét, tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Tájékoztatásuk szerint bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Soltszentimrén, a Petőfi utcában ég egy lakóház. A település körzeti megbízottja, Pintér Antal r. zászlós pár perccel később már ott is volt a helyszínen. A szomszédtól megtudta, hogy laknak a házban, de onnan senkit sem láttak kijönni.

KÉTSZER IS BEROHANT AZ ÉGŐ HÁZBA

A rendőr nem tétlenkedett, és azonnal bement az ingatlanba. Az egyik szobában az ágyon fekve megtalálta az ott lakót, aki éppen aludt. Felébresztette, majd kivonszolta a zavart férfit, és leültette a kertben. Megkérdezte tőle, hogy más is van-e benn. A férfi nem tudott erre válaszolni, ezért a körzeti megbízott ismét a lángok közé rohant. Az összes helyiséget átvizsgálva nem talált bent senkit. Ezt követően elzárta a gázóránál elhelyezett főcsapot, majd felszerelte az udvaron talált slagot a kerti csapra, és mire kiértek a tűzoltók, eloltotta a tüzet. A tulajdonost kórházba szállították.

A FÉRFIVAL ÉLŐ ASSZONY GYÚJTOTTA RÁ A HÁZAT

Hamar kiderült, hogy a férfival élő asszony gyújtotta fel a bejárati ajtót, majd elment. A nőt Soltszentimre központjában fogták el a rendőrök. A nyomozók büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Forrás és fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb