Kecskeméti arcok

Egy apró szúrás, óriási baj: összeesett egy nő a kiskunfélegyházi állomáson, két kecskeméti rendőr sietett a segítségére

Mint kiderült, allergiás a darázscsípésre az a nő, aki összeesett a kiskunfélegyházi állomáson. Két kecskeméti rendőr rohant hozzá, majd a helyszínre ment segíteni a helyi szolgálatirányító parancsnok is, aki kórházba szállította a hölgyet, tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Beszámolójuk szerint csütörtökön két kecskeméti rendőr vonatokat ellenőrzött. Virág Szabolcs r. zászlós és Kócsó Péter r. törzsőrmester délelőtt a kiskunfélegyházi vasútállomás peronján egy nőre lettek figyelmesek, aki rosszul lett. Elfehéredett az arca, majd összeesett a betonon.

ALLERGIÁS VOLT A DARÁZSCSÍPÉSRE

Néhány másodpercre elveszítette az eszméletét is, ugyanis a jobb combját megcsípte egy darázs. Mint kiderült, allergiás a rovarcsípésre. A rendőrök rádión kértek segítséget, amit a közelben lévő kiskunfélegyházi szolgálatirányító parancsnok is meghallott. Török Roland r. törzszászlós szolgálati autójával azonnal a helyszínre ment. Beültették az autóba a nőt, és a törzszászlós kórházba szállította.

Forrás és fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb