Mindenmás

„Feldolgozhatatlan a hiánya” – már egy hónapja nem találják a szeretetotthonból eltűnt 93 éves Bács-Kiskun vármegyei Emi nénit

Több mint egy hónapja keresik a 93 éves Gombaszögi Emmát, aki egy kiskőrösi idősek otthonából tűnt el. Az asszony pár napja ünnepelte volna a 93. születésnapját. Az eltűnésekor rózsaszín csíkos, cipzáros kardigánt, fekete pamutnadrágot, zoknit és világos papucsot viselhetett. Sokan reménykednek abban, hogy az idős asszony jól van és épségben haza kerül.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Gombaszögi Emma kiskőrösi lakos eltűnése ügyében – olvasható a rendőrség korábbi közleményében. Az idős asszony 2024. május 23-án 17 óra körül a Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthonból ismeretlen helyre ment el. A tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról, a felkutatására tett intézkedések pedig eddig nem vezettek eredményre.

NEM TUDJÁK ELHINNI

A közlemény szerint Emma néni kb. 170 cm magas, vékony testalkatú. Középhosszú, ősz haja van, amit hátra szokott fésülni. „Nem tudok belenyugodni az eltűnésébe! Bárhol lehet, akár más városokba is elvitethette magát. Nyomtalanul tűnt el, senki nem látta és nem hallott róla. Ez egy rejtély, ezt nem tudom elfogadni! Nem találok szavakat erre, hogy valaki hogyan tud így eltűnni! Kérek mindenkit, segítsenek!” – írta a Blikk szerint korábban Gabriella Francziáné Juhász a közösségi felületére.

TÖBB MINT EGY HÓNAPJA KERESIK

Emi nénit már több mint egy hónapja keresik, de még mindig nem sikerült a nyomára bukkanni – számolt be a Bors. „Emikénknek most lett volna a 93. szülinapja! Továbbra is keressük, nem adjuk fel a reményt, hogy megtaláljuk! Feldolgozhatatlan a hiánya és az is, hogy így kellett az életének befejeződnie, hogy eltűnik!” – fogalmazott a közösségi oldalon Gabriella. A portál arról ír, hogy nagyon sokan együtt éreznek Gabriellával, s reménykednek abban, hogy az idős asszony jól van és épségben haza kerül.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható időskorú jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb