Mindenmás

Alig győzzük számolni: még két baleset történt az M5-ösön

Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy baleset ér balesetet szerdán az M5-ösön. Mint a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, Lajosmizse térségében két autó ütközött, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint pedig nem sokkal ezt követően karambolozott és kigyulladt egy autó az M5-ösön.

LAJOSMIZSÉNÉL KÉT AUTÓ ÜTKÖZÖTT

Mint a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk szerda délután az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalon, Lajosmizse térségében, a 73-as kilométerszelvénynél két autó ütközött. Szerencsére a balesetben személyi sérülés nem történt. A Rutin rendőrségi applikáció tájékoztatása szerint a helyszínen félpályás útzár nehezíti a közlekedést.

KIGYULLADT EGY AUTÓ ÖRKÉNY TÉRSÉGÉBEN, TELJES ÚTZÁR VAN A HELYSZÍNEN

Nem sokkal ezután a katasztrófavédelem tájékoztatása alapján összeütközött két személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Örkény térségében, az 55. kilométernél. Az egyik jármű kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A dabasi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, és eloltották a lángokat. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

LEGYETEK ÓVATOSAK EBBEN A HŐSÉGBEN, NAGYON SOK BALESET TÖRTÉNT MÁR MA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb