Mindenmás

Hétköznapi Hősök: több tucat állatot mentettek meg a tűztől a kiskunfélegyházi rendőrök a katasztrófavédőkkel és katonákkal közösen

Több tucat állatot mentettek meg a kiskunfélegyházi rendőrök a katasztrófavédőkkel és katonákkal közösen – értesült szerkesztőségünk a rendőrségtől.

Mint kiderült, július 16-án délután mezőtűzről érkezett hír a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, sajnos félő volt, hogy a lángok átterjedhetnek a környező tanyákra, valamint az egyik közeli kutyamenhelyre.

AZONNAL A HELYSZÍNRE VONULTAK

A beszámoló szerint azonnal a helyszínre vonult több rendőri egység – Gyarmati Richárd r. főtörzsőrmester, Mészáros József r. főtörzsőrmester, Iványi Zsolt r. főtörzsőrmester és Mészáros Sándor r. őrmester –, hogy segítsék a katasztrófavédelem munkáját. A lángokra és a füstre felfigyeltek szolgálatból hazatartó katonák is – a 38. Területvédelmi Zászlóaljból Gáspár Koppány, Nagy Károly, Matos Márton Gábor és Petrovics Mátyás honvédek –, akik szintén nem haboztak, rögvest megálltak segíteni. Az összehangolt csapatmunka eredményeként a kutyamenhely minden lakóját sikerült kimenekíteni, és szerencsére senki sem sérült a tűzesetben.

Gratulálunk a sikeres mentéshez!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb