Mindenmás

Dolgozik a Városüzemeltetés: parkoló lezárásra és félpályás útzárra is számíthatunk hamarosan Kecskeméten, mutatjuk, hol

Két helyen is munkálatokba kezd a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. Kecskeméten, tudatták közösségi oldalukon. Útpadka karbantartási munkálatok kezdődnek a Szolnoki úton, illetve zöldfelület-fenntartási munkák miatt lezárják a Reile Géza utcai parkoló egy részét.

2024. szeptember 23-án hétfőn 07.00 és 14.00 óra között zöldfelület-fenntartási munkák miatt a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. lezárja a Reile Géza utcai parkoló „gombák” felőli részét. Kérik, ezen a napon ne parkoljunk erre a területre, vagy járműveinkkel szabadítsuk fel a munkaterületet az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

Ezzel párhuzamosan útpadka karbantartási munkálatokat terveznek 2024. szeptember 23. és november 12. közötti időszakban a Szolnoki úton. A gépláncok két irányból végzik a feladatot; a városból kifelé haladva az aluljárótól, illetve befelé haladva a reptéri leágazástól. A munkálatok – az időjárás függvényében – munkanapokon 8.00 és 15.00 óra között zajlanak, amely időszakban szakaszos félsávos lezárásra kell számítani.

Forrás: Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb