Sport

A Kecskemét középpályása egészen biztos benne, hogy nem kell temetni a csapatot, szerinte ki fognak jönni a hullámvölgyből

A középpályás Nagy Krisztián bizonyítani szeretne az ellendrukkereknek is, szerinte minden csapatnak vannak nehéz időszakai, az övék most volt. A csapat jelenleg kilenc forduló után az élvonal tabellájának utolsó helyén áll.

A KTE sorozatban ötödször kapott ki az NB I-ben, szombaton ugyanis 3–1-es vereséggel távozott az MTK otthonából. Nagy Krisztián az MTI-nek beszélt arról, hogy voltak olyan dolgok, amiket helyretettek a hét folyamán, jól is kezdődött a mérkőzés a Kecskemét szempontjából – hiszen az ő gólpasszából Lukács Dániel a 13. percben a kapuba talált –, ám a fővárosiak tíz perc alatt megfordították az állást.

A FUTBALLISTA A TÖRETLEN HIT MELLETT TOVÁBBRA IS KEMÉNYEN KELL DOLGOZNIUK A HIBÁKAT PEDIG ÁTBESZLNI A STÁBBAL ÉS A JÁTÉKOSTÁRSAKKAL

„Nagyon nehéz mit mondani ilyenkor, hiszen nagyon rossz passzban vagyunk, de próbálunk kilábalni belőle. Hinnünk kell magunkban, és akkor szerintem kijövünk ebből a hullámvölgyből – vélekedett a 29 éves középpályás, aki eddig 64 mérkőzést játszott és nyolc gólt szerzett az élvonalban – „Ha minden héten úgy megyünk neki, hogy nagyon szeretnénk, akkor vissza fogunk jönni. Minden csapat életében vannak rossz periódusok, a miénkben éppen most, ám nem kell temetni a csapatot” – szögezte le.

NAGY ÚGY FOGALMAZOTT, SZERETNÉNEK BIZONYÍTANI AZ ELLENDRUKKEREIKNEK IS, HOGY A KECSKEMÉT NEM VÉLETLENÜL SZEREPEL AZ NBI-BEN

„Úgy gondolom, ez a klubfilozófia, ezt próbáljuk végigvinni, ez a szakmai stábnak is feladata, és nekünk, játékosoknak is. Nagyon nagy öröm, ha olyan játékosok kerülnek ki, akik válogatottak lesznek. Ha nevet kellene mondanom, akkor szerintem Katona Bálint lesz a következő” – vélekedett a labdarúgó.

Az egy győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel sereghajtó Kecskemét a válogatott szünet után, két hét múlva a Puskás Akadémiát fogadja az NB I-ben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb