Sport

Zsinórban már a hatodik vereség érte a KTE focistáit, sajnos az új edzővel sem sikerült nyerni

Az edzőt váltó KTE immár Gera Zoltánnal próbálta megtörni a csapat rossz szériáját, sikertelenül. A Puskás Akadémia simán nyert Kecskeméten.

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője a háromgólos Kecskemét elleni siker (3–0) után sem volt maradéktalanul elégedett a csapatával, a KTE-nel frissen kinevezett Gera Zoltán viszont a vereség ellenére is látott pozitívumokat.

„Nyilván nem így terveztük, én sem így terveztem, de el kell fogadni, a futball ilyen, azért vagyunk sportemberek, mert ebből a helyzetből kell felállni. A játékosok többször is megtették, képesek rá, ezen leszünk, hogy ezen változtassunk. Bátortalanul kezdtük a meccset, passzívan. Az első, majd a második góltól kezdve megváltozott a csapat játéka, felszabadult, ledobta magáról a terhet, onnantól kezdve pedig mutatott egy olyan képet, ami szerintem egyébként a csapatnál a normális. Ezen kell változtatni, hogy ebből az állapotból tudjanak indulni az első perctől kezdve. Nem lehet rosszat mondani senkire sem, rengeteg helyzetünk volt, mindenki dolgozott, mindent beleadott. A hibák jöttek, ez most egy ilyen stádium, amikor rontasz, az ellenfél könyörtelenül megbüntet. A fordulópontokból nem mi jöttünk ki győztesen, ha például a kiállítás és a büntető meglett volna,  a meccs teljesen másként alakul. A második félidőben domináltunk, jól kezdtünk, a harmadik gólt meg egy véleményes szituáció előzte meg. Én nem láttam, de a többiek azt mondták, valószínűleg szabálytalanság történt. Ez egy ilyen időszak.”

nyilatkozta Gera Zoltán az M4 Sportnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb