Sport

Ez most nem sikerült: kikapott a KTE-Piroska Szörp a Budakalásztól a Liga Kupában

Ez most nem sikerült: 30-34-re kikapott a KTE-Piroska Szörp a CYEB Budakalásztól a Liga Kupában kedden, a Messzi István Sportcsarnokban, tette közzé a hírt a kecskeméti klub közösségi oldalán. A tét óriási: az oda-visszavágós párharc győztese ugyanis bejut a legjobb négy csapat közé.

A TÉT ÓRIÁSI, KIDERÜL, KI KERÜL BE A LEGJOBB NÉGY KÖZÉ

A mérkőzés tétje óriási volt, ugyanis a Liga Kupa lebonyolítási rendje alapján az A-csoport első helyezettje (CYEB Budakalász NBI) és a B-csoport 4. helyezettje (KTE-Piroska Szörp NBI/B) két mérkőzésen dönti el, melyik csapat jut a legjobb 4 közé. Az első összecsapás március 7-én volt, kedden a Messzi István Sportcsarnokban, a visszavágót március 10-én, pénteken rendezik a Budakalászi Sportcsarnokban.

“NEM VALLOTTUNK SZÉGYENT, PÉNTEKEN ODATESSZÜK MAGUNKAT”

“Nem vallottunk szégyent a fiatal budakalászi csapat ellen, és külön örülök, hogy azoknak is tudtam játékidőt adni, akik most tértek vissza a sérülésből. Ha egy kicsit sikerült volna jobban felpörögni, akkor talán még szorosabb meccset tudtunk volna játszani, azonban szégyenkezni valónk így sincs. Amikor fáradni kezdtünk, akkor a Budakalász lerohanásgólokkal el tudott lépni, de ezúttal is fel tudtunk zárkózni, és ez mostanában rendre így van, van tartása a csapatomnak. Pénteken igyekszünk hasonlóképpen helyt állni, és emelt fővel lezárni az idei Liga Kupa sorozatot” – összegezte a mérkőzést a kecskeméti csapat vezetőedzője, Tóth Norbert.

A visszavágóra március 10-én kerül sor a Budakalászi Sportcsarnokban.

Forrás és fotó: KTE Kézilabda FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb