Közélet

Csalókra figyelmeztet a BÁCSVÍZ Zrt.: túlárazott csatornatisztítási szolgáltatásokat kínálnak a Társaság nevében vármegyénkben

Túlárazott csatornatisztítási szolgáltatásokat kínálnak a BÁCSVÍZ Zrt. nevében vármegyénkben, hívta fel a figyelmet a Társaság. Mint mondták, a Társaság belső csatornahálózat tisztítását csak előzetes árajánlat adása, illetve írásos megrendelés alapján végez, ezért kérik, körültekintően járjunk el az ilyen megkeresések és ajánlatok kapcsán.

VAN, HOGY A TÁRSASÁG ALVÁLLALKOZÓINAK TÜNTETIK FEL MAGUKAT

Mint közleményükben írták, a BÁCSVÍZ Zrt.-hez időről időre érkeznek a felhasználóktól bejelentések arról, hogy egyes személyek, illetve vállalkozások csatornatisztítási szolgáltatásokat kínálnak – van, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. alvállalkozóiként tüntetve fel magukat -, díjaik viszont nem arányosak az elvégzett munkával. A fentiek alapján kérik, legyetek körültekintőek a munkát felvállaló vállalkozó ajánlatával kapcsolatban, mielőtt csatornatisztítási szolgáltatást vennétek igénybe, mindenképp tájékozódjatok a munka szükségességéről és annak költségigényével kapcsolatban.

Külön felhívják a figyelmet arra, hogy a BÁCSVÍZ Zrt. a csatornatisztítási szolgáltatásához nem vesz igénybe külső vállalkozásokat. A Társaság belső csatornahálózat tisztítását csak előzetes árajánlat adása, illetve írásos megrendelés alapján végez.

Ha hasonló esetet tapasztalsz, hívd a Társaság ingyenes zöld számát: 06 80/200-423!

Forrás: bacsviz.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb