Sport

Férfi Extraliga negyeddöntő: sajnos csapatunk nem talált fogást a fehérváriak játékán, legyőzte a MÁV a Kecskeméti RC-t

Kedden megkezdődött a férfi Extraliga negyeddöntője. A címvédő Pénzügyőr és a GreenPlan-VRCK a papírformának megfelelően, hazai pályán magabiztosan nyert 3:0-ra a MAFC-BME és a Kistext JP Auto Mercedes ellen. Hasonló arányban, de meglepően simán győzte le a MÁV Előre-Foxconn is a kupabronzérmes Kecskemétet, az alapszakaszban második DEAC és a kupaezüstérmes Fino Kaposvár meccse azonban nagy csatában dőlt el 3:1-re a vendégek javára, összegezte az eredményeket a Magyar Röplabda Szövetség.

SAJNOS CSAPATUNK NEM TALÁLT FOGÁST A FEHÉRVÁRIAK JÁTÉKÁN

Mint ahogy a Kecskeméti Röplabda Club közösségi oldalán írta, túl sok pihenésre nem volt idejük a fiúknak a férfi röplabda Magyar Kupát követően, hiszen az Extraliga Bajnokságban kedden már elkezdődtek a negyeddöntők, az első mérkőzés tegnap este hét órakor a MÁV Előre-Foxconn ellen volt Fehérváron. Sajnos csapatunk nem talált fogást a fehérváriak magabiztos és lendületes játékán. A KRC 3-0-ra kikapott a Férfi Extraliga negyeddöntőjének első mérkőzésén.

“KÉSZÜLÜNK A KÖVETKEZŐ ÖSSZECSAPÁSRA”

“A hétvégi kupamérkőzés nagyon meglátszott a srácokon, nem sikerült teljesen feltöltődnünk. Ennek ellenére mindent megtettek, küzdöttek a pályán a Fehérvár kiváló játékosai ellen. Készülünk a következő összecsapásra” – mondta el a csapat vezetőedzője, Nagy József.

ÖSSZEGZÉS

MÁV Előre-Foxconn – Kecskemét 3:0 (21, 19, 20)
Székesfehérvár, 210 néző. V: Kiss Z., Halász E.
MÁV: Eke 3, Szabó V. 5, Koci 16, Ambrus 6, Pesti 17, Doda 3. Csere: Takács M. (liberó). Vezetőedző: Dávid Zoltán.
KECSKEMÉT: Farkas 4, Baserio 4, Keen 2, Fundora 10, Boldizsár 8, Varga P. 9. Csere: Gebhardt Á. (liberó), Bogdán 1, Kiss B., Török S. 1, Szabó M. Vezetőedző: Nagy József.

A második mérkőzést ezen a héten szombaton, hazai pályán rendezik 18:00-kor!

Forrás: Kecskeméti Röplabda Club FB oldala/Magyar Röplabda Szövetség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb