Sport

Óriási dicsőség: Lazaro Fundorát választották a DRK Röplabda Magyar Kupa Döntőn a Kecskeméti RC legértékesebb játékosának

Óriási dicsőség: Lazaro Fundorát választották a DRK Röplabda Magyar Kupa Döntőn a Kecskeméti RC legértékesebb játékosának, számolt be az örömhírről a klub Facebook oldalán.

LAZARO 21 PONTJÁVAL SOKAT TETT A SZOMBATI BRONZÉREMÉRT

Mint korábban megírtuk, szombaton rendezték a férfi röplabda Magyar Kupa döntőjét és bronzmérkőzését is, utóbbiban volt érdekelt a Kecskeméti Röplabda Klub. A végletekig kiélezett csatában, kétszer is szetthátrányból fordítva, bravúros teljesítménnyel győzték le GreenPlan-VRCK-t. Így a srácok bronzéremmel tértek haza, amihez Lazaro is sokat tett a maga 21 pontjával.

“Aki ismeri tudja, hogy keményen edz, és nagyon lelkiismeretes ember, akire mindig számíthatnak a csapattársai! A pályán kívül egy igazi mókamester!” – fogalmazott a Kecskeméti Röplabda Club közösségi oldalán.

A FÉRFI EXTRALIGA NEGYEDDÖNTŐJÉBEN NEM SIKERÜLT FELÜLKEREKEDNÜNK A MÁV CSAPATÁN

A Férfi Extraliga negyeddöntőjében, kedden, sajnos csapatunk nem talált fogást a fehérváriak játékán, legyőzte a MÁV a Kecskeméti RC-t. Erről bővebben alábbi cikkünkben írtunk.

Forrás és fotó: Kecskeméti Röplabda Club FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb