Sport

Kétszer is vezetett, de végül döntetlent játszott az SG Kecskemét Futsal csapata

Hétfő este az SG Kecskemét csapata a Futsal NB1 felsőházi rájátszásában volt érdekelt Veszprémben. Ugyan a kecskeméti csapat kétszer is vezetett, végül nem tudtak felülkerekedni a hazaiakon. Aggodalomra azonban semmi ok, két nap múlva pont a veszprémiek ellen javíthatnak a Magyar Kupában.

Három napon belül kétszer is találkozik egymással az SG Kecskemét Futsal és a Balaton Bútor FC Veszprém csapata, először a bajnokságban, majd a kupában. Az első, hétfői mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult, pedig a vendégek kétszer is megszerezték a vezetést.

JÓ IRAMBAN KEZDTEK A KECSKEMÉTIEK, VEZETTEK IS

Jól kezdett az SG Kecskemét, rögtön a mérkőzés elején megszerezhették volna a vezetést a brazil Maico révén, aki ekkor még hibázott, viszont a 4.percben már pontosabb volt, így korán előnybe kerültek a kecskemétiek – írják az összegzésben. Az öröm aztán nem tartott sokáig, a Veszprém két percen belül egalizált, a 6. percben Fridrich gólja révén már döntetlenre állt a meccs. Az iram nem csökkent, de ebben a játékrészben már nem esett több gól, hiába kért időt az SG Kecskemét.

A második félidőt is jobban kezdte a Kecskemét, de a gólra egészen a 25. percig várni kellet, ekkor Ristic góljával újra előnybe kerültek a kék oroszlánok. Noha növelhette volna előnyét a Kecskemét, sőt, az ellenfél emberhátrányba is került, de azt jól védekezte ki a Veszprém. A 39. percben aztán egy kapu előtti lecsorgó labdára reagáltak jól a hazaik és Fridrich révén ismét kiegyenlítettek, az eredmény pedig innentől már nem változott.

ÖSSZEGZÉS

Marko Gavrilovic így értékelte a látottakat:

Egy izgalmas összecsapáson vagyunk túl, amelyet foghíjas kerettel vívtunk meg. Jól kezdtük a meccset, vezetést szereztünk, aztán az egyenlítés után is mi ragadtuk vissza az előnyt magunkra javára, és volt lehetőségünk növelni is azt, de nem voltunk elég pontosak a befejezésekkel. Természetesen csalódottak vagyunk, mert nyerni akartunk, de ha az összképet nézem, akkor igazságos a döntetlen. Mostantól a szerdai kupameccsre kell fókuszálnunk.

mondta el a kecskeméti klub sportigazgatója.

Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal 2-2 (1-1)
Férfi futsal NBI, felsőház 4. forduló
2023.03.27., hétfő 18:30
Veszprém – Március 15 Sportcsarnok

Borítókép: ScoreGoal Kecskemét FB. oldal

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb