Mindenmás

Rendőrkézre került egy Kecskemét környéki díler


A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsének munkatársai még múlt hét pénteken, március 31-én az esti órákban vettek őrizetbe egy tiszakécskei lakost, akit azzal vádoltak, hogy hosszabb ideje árul kábítószert – közölte a rendőrség.

Miután a rendőrség munkatársai az említett illető lakását átkutatták, nála kábítószer-gyanús növényi törmeléket, metamfetamin tartalmú fehér masszát, ópium pipát, digitális mérleget, kis tasakokat és megközelítőleg másfél millió forintnyi készpénzt találtak, ezeket a rendőrök lefoglalták.

A kecskeméti rendőrök két legyet ütöttek egy csapásra, hiszen amikor lecsaptak volna a gyanúsítottra, a házból éppen kijött egy férfi – mint róla és három további személyről kiderült, több alkalommal is fogyasztottak kábítószernek minősülő anyagot, amelyet az előbb említett dílertől szereztek be. Őket a nyomozók kábítószer birtoklás vétsége miatt kihallgatták, jelenleg szabadlábon védekezhetnek.

A kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsított tiszakécskei lakost a nyomozók a kihallgatását követően őrizetbe vették.

Borítókép: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb