Sport

Sorsdöntő mérkőzést játszik ma az SG Kecskemét a Messzi István Sportcsarnokban

Nagyon fontos mérkőzés vár ma az SG Kecskemét csapatára a Férfi Futsal NB I. Felső-ház 8. fordulójában. Az ellenfél az MVFC Berettyóújfalu csapata lesz, akik pont három ponttal előzik meg a kecskemétieket, így egy győzelemmel még jobban tapadhatna a hajdúságiakra a Kecskemét, életben tartva ezzel a döntős reményeket.

Az MVFC Berettyóújfalu csapatát fogadja ma este 18:30-tól az SG Kecskemét futsal csapata, mindkét csapat célja az, hogy bejusson a bajnoki döntőbe. A döntő másik résztvevője már biztosan eldőlt, ugyanis a Haladás csapata a maga megszerzett 25 pontjával már biztosan ott lesz a fináléban. A Berettyóújfalu előnye jelenleg három pont a kecskemétiekkel szemben, így egy esetleges győzelemmel pontszámban beérné a hajdúságiakat a Kecskemét – olvasható a csapat honlapján. A mérkőzést a Hírös városiak várják jobb formában, ugyanis az előző két meccsüket megnyerték, míg a Berettyóújfalu egy győzelmet és egy vereséget tud felmutatni az előző két találkozóján, utóbbit éppen a listavezető Haladástól szenvedték el.

A meccs kapcsán Marko Gavrilovic sportigazgató is megosztotta gondolatait:

,,A felsőházi rájátszás legfontosabb meccse következik május elsején, hétfőn. Ha nyerni tudunk, akkor még megvan az esélyünk a bajnoki döntőre, minden más esetben ez távolodni látszik. A Berettyóújfalu annyival van kedvezőbb helyzetben, hogy egy nappal többet tudnak hangolódni erre az ütközetre, ám mi pedig hazai pályán leszünk. Bízom benne, hogy erre a rendkívül izgalmasnak ígérkező derbire sokan kilátogatnak, és buzdítanak majd minket a Messzi István sportcsarnokban. Nagy szükségünk lesz erre. Ez lesz a harmadik meccsünk egy héten belül, így a frissességen, a regeneráción van most a fő hangsúly. Úgy gondolom, hogy senkinek sem kell motivációt keresnie erre a meccsre. Nagy energiával, a legjobb tudásunkkal kell pályára lépnünk, és akkor hiszem, hogy megnyerhetjük ezt a rangadót.”

mondta el a meccs előtt.

SG Kecskemét Futsal – MVFC Berettyóújfalu
Férfi futsal NBI felsőházi rájátszás 8. forduló
2023.05.01., hétfő 18:30
Messzi István Sportcsarnok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb