Mindenmás

Döbbenetes részletek: legalább 40 autó hajtott át az M0-son elgázolt férfin

Még vasárnap este gázoltak halálra egy 92 éves idős bácsit az M0-son, miután az Annahegyi pihenő közelében a forgalmas úttestre lépett, nem volt sok esélye a túlélésre. Mint az RTL Híradó riportjából kiderült, a földön fekvő emberen mintegy 40 kocsi áthajtott.

Az M0 autóút 6-os kilométerszelvényében, az M5 autópálya irányába közlekedett gépkocsijával 2023. április 30-án 21 óra 20 perc körül az egyelőre ismeretlen sofőr, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A balesetben a férfi meghalt – közölte vasárnap a rendőrség. Most újabb döbbenetes részletek derültek ki a vasárnap esti gázolásról. Mint az RTL Híradó riportjából kiderül, a baleset után a forgalmat még húsz percig senki sem állította le, így a földön fekvő emberen becslések szerint majdnem 40 autó áthajtott. Helyszínelés közben nagyjából fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat az úttesten.

NEM TUDNI, MIÉRT LÉPETT AZ ÚTRA

A csatorna információi szerint a közeli Annahegyi pihenőben több turistabusz is megállt a baleset előtt nem sokkal, az egyikről szállhatott le a az idős férfi, aki eddig ismeretlen okokból elindult az út túloldala felé. Az autópálya közepén lévő, elválasztó betontömbig jutott, majd visszafordult, ekkor ütötték el. A sofőr az adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, őt emiatt cserbenhagyás miatt keresik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb