Sport

A Veszprém nem engedte kiénekelni a sajtot a szájából: a párharc második összecsapásán egyenlítettek a kecskeméti futsalosok ellen

A bronzéremért folyó párharc második összecsapására került sor hétfőn Veszprémben. Most is háromgólos hátrányból kapaszkodott vissza a Kecskemét, ám a végén a házigazdák sáfárkodtak jobban helyzeteikkel, és egyenlítettek a sorozatban, így 4-3-as győzelmet aratott a Veszprém az SG Kecskemét Futsal ellen. Az izgalmak egyre csak fokozódnak, ugyanis a párharc az egyik csapat három győzelméig tart, az állás jelenleg 1-1.

“Megérdemelten nyert a Veszprém, mert okosabban játszottak, mint mi. Háromgólos hátrányba kerültünk, nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Legutóbb volt erőnk felállni hasonló szituációból, de ma a házigazda nem engedte kiénekelni a sajtot a szájából. Nagyon szerettünk volna ma is nyerni, hogy pénteken lezárhassuk a bronzcsatát. Sajnos ez a tervünk nem jött össze. Van pár napunk, hogy rendezzük a sorainkat. Mindenképpen vissza akarjuk venni az előnyt a párharcban” – értékelte a mérkőzést Marko Gavrilovic sportigazgató.

ÖSSZEGZÉS

Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal 4-3 (3-1)
Férfi futsal NBI 3. helyért, második mérkőzés
2023.05.29., hétfő 18:30
Veszprém, Március 15 Sportcsarnok

A párharc az egyik csapat három győzelméig tart. Az állás: 1-1.

Forrás: scoregoal.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb