Kecskeméti arcok

Olívia mosolyáért: jótékonysági koncert és sütivásár lesz városunkban – egy ötéves kecskeméti kislány terápiájára gyűjtenek

Jótékonysági koncertet és sütivásárt szerveznek június 11-én, vasárnap 10 órakor a kecskeméti Ápoló Klubba, ahol a Kiskalász együttes fog fellépni. A szervezők a koncert teljes bevételét egy ötéves kecskeméti kislány, Pataki Olívia gyógykezelésére fordítják.

Pataki Olívia extrém koraszülöttként, a 24.hétre jött a világra ikertestvérével Dórával együtt. Olívia 5 naposan nagyon súlyos agyvérzést szenvedett, aminek következményeképpen halmozottan sérült, csak fényt látó gyermek.

A KISLÁNY EGYRE SZEBBEN FEJLŐDIK, DE TERÁPIÁI HATALMAS ANYAGI TERHET RÓNAK A CSALÁDRA

Az ikrek mára 5 éves kislányokká cseperedtek, Olívia nagyon szépen fejlődik, kézen fogva sétál, ül. Önellátásra nem képes, nem beszél sajnos értelemben és mozgásban is le van maradva, de a folyamatos fejlesztéseknek, gyógytornának köszönhetően napról napra egyre szebben fejlődik, ezek költsége viszont hatalmas terhet ró családjára, amit nem tudnak önerőből finanszírozni.

Ez a koncert lehetőséget nyújt számukra, hogy Olívia heti gyógytornáinak, fejlesztéseinek, intenzív terápiáinak költségeit fedezni tudják, a jövőben is biztosíthassák számára a megfelelő ellátást.

A KISKALÁSZ ZENEKAR NAGYSIKERŰ DALAIVAL BELOPTA MAGÁT A KISGYERMEKES CSALÁDOK SZÍVÉBE

A Kiskalász zenekar nevéhez olyan nagysikerű dalok köthetők, mint a Palacsinta, Nem akarok, Hepehupa, Gyere az Állatkertbe, Zooli a zebra….. Elsősorban Bartos Erika verseinek megzenésítésével lopták be magukat a kisgyermekes családok szívébe.

Az együttes tagjai maguk is rutinos szülők, akik tudják, mennyire fontos a gyerekekkel eltöltött közös idő, ezért megpróbálják felejthetetlen élménnyé varázsolni a koncertjeiket a családok számára, és mint az megszokott minden Kiskalász koncerten, senki sem fog unatkozni, szóval készüljetek, a táncos cipellőket, és a jó kedveteket ne felejtsétek otthon – írták a szervezők az esemény Facebook oldalán.

Forrás és fotó: Olívia Szeme Fénye Alapítvány FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb