Sport

Nyert az SG Kecskemét utánpótlás csapata, így továbbra is versenyben van a dobogóért

Ugyan a nagy csapatnak nem sikerült a legjobban az utolsó mérkőzés, miután kikaptak a Veszprémtől, hétvégén a fiatalok bizonyíthattak. Pályán volt az SG Kecskemét U17-es és U20-as csapata is vasárnap.

Miután a bajnoki bronzéremért folytatott harcban kikaptak a Veszprémtől a kecskemétiek, vasárnap az utánpótlás csapatok bizonyíthattak. Az U17-es csapat nagyon magabiztosan verte az Újpest csapatát, a hazaiak ugyan kétszer is vezettek a Hírös városiak ellen, a ScoreGoal végül nagyon magabiztosan, 3-6 arányban győzte le a fővárosiakat. A győzelemmel az is eldőlt, hogy az U17-nek esélye marad odaérni a dobogóra az utolsó fordulóban. A kecskemétiek az Aramis SE-t fogadják majd, akik mindössze két hellyel vannak mögöttük a tabellán.

Móra Viktor edzői értékelése az U17 sikeréről: ,,Egy jó kis mérkőzést játszottunk az Újpest csapatával, végig odafigyelve kellett küzdenünk. Első félidőben még sok apró hibát vétettünk, de a másodikban már a góllövő cipőinket is megtaláltuk. Szép játékokat alakítottunk ki, és alapvetően kezünkben tartottuk a mérkőzést. Nagy gratuláció a fiúknak, jól dolgoztak ma is.”

AZ U20-NAK SAJNOS NEM SIKERÜLT A GYŐZELEM

Az U20-as csapatnak nem sikerült ilyen jól a mérkőzés, szintén az Újpest ellenében kaptak ki 6-1-re. A csapatból egyébként sok alapember hiányzott, a meccs pedig valójában tét nélküli volt, hiszen előre és hátra sem nagyon léphet már az U20-as csapat.

Móra Viktor edzői értékelése az U20 meccséről: ,,Alapjátékosok hiányoztak ma a csapatunkból, így rendkívüli módon készültünk a találkozóra. Meg is leptük a teljes kerettel kiálló hazaiakat, de a kapujuk előtt nem voltunk elég fifikásak, a mi kapunk előtt pedig megbüntették a hibáinkat. Kikaptunk, de megdicsértem a srácokat, mert végig küzdöttek és nagyon is akartak a meccsen.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb