Sport

A történelmi szezon után meghosszabbította szerződését az SG Kecskemét Futsal sportigazgatója

Tovább folytatja a munkát Kecskeméten Marko Gavrilovic, a klub sportigazgatója. Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a kecskeméti futsalosok idén a klub történetének legjobb szereplését hozták azzal, hogy bejutottak a Magyar kupa négyes döntőjébe.

Egy plusz egy éves szerződéshosszabbítással folytatja a munkát az SG Kecskemét Futsal élén sportigazgatóként Marko Gavrilovic, sőt, a szerb szakembert arra is felkérte a vezetőség, hogy a felnőtt csapaton túl az utánpótlás korosztályoknál folyó munkát is vegye felügyelete alá, ezzel biztosítva a futsal kecskeméti jövőképét – közölte a klub.

A szerződéshosszabbítás kapcsán a szerb szakember is nyilatkozott:

,,Köszönöm a bizalmat a klubvezetés számára. Megtisztelő, hogy velem képzelik el a jövőt Kecskeméten. Úgy gondolom, hogy nagy fejlődésen mentünk át az elmúlt szezonban, és az a célom, hogy ez a következő időszakban is így legyen, és dicsőséget szerezzünk a városnak, szurkolóinknak. Kecskeméten minden adott, hogy sikeresen építkezhessünk tovább. Jó példa erre a nemrég átadott sportcsarnok is, ami bázisa lesz a kék oroszlánoknak. Fontos lesz, hogy az utánpótlásunkat még jobban megerősítsük, ez kitartó és sok munkát fog igényelni, mi készen állunk a feladatra. Jó példák lehetnek a feltörekvő fiatalok számára Haász Benjámin és Kajtár Mátyás, akik mára már a felnőtt NBI-es csapat oszlopos tagjai. Szerencsére többen is vannak, akikben megvan a potenciál, így bizakodva tekintek a hírös városi futsal jövőjére. A nyáron sem fogunk tétlenkedni, dolgozunk minden egyes nap, hogy ütőképes csapattal vágjunk neki a következő szezonnak. Építkeznünk kell, fejlődni és alázatosan munkálkodni, hogy majd egyszer azt elmondhassuk, mi vagyunk a bajnokok.  Természetesen ez nem egy fog egyik napról a másikra megtörténni. Türelem, munka és kitartás kell, hogy céljainkat elérjük.” – mondta Marko Gavrilovic.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb