Kecskeméti arcok

Isten hozott Kende, Lotti és Hanga! Hármas ikrekkel bővült a kecskeméti lánglovag családja

Csodálatos hírt osztott meg közösségi oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Kecskeméti tűzoltó kollégájuk családjába június 14-én, szerdán tripla gyermekáldás érkezett, így a hős lánglovag családja egycsapásra három főről hat főre gyarapodott.

TRIPLA GYERMEKÁLDÁS ÉRKEZETT

Nem is lehetne boldogabb a kecskeméti hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója, Bukovinszki Krisztián tűzoltó törzsőrmester és felesége, Andrea, akikhez június 14-én meghozta a gólya a várva várt gyermekáldást. Ráadásul triplán. 2023. június 14-én 8:56, 8:58 és 8:59 perckor ugyanis megérkezett a nagyvilágra Kende, Lotti és Hanga.

JÓ IDEJE SZERETETT VOLNA A HÁZASPÁR KISFIUK MELLÉ EGY KISTESTVÉRT

Mint a Katasztrófavédelem beszámolójában írta csaknem fél évvel ezelőtt még Bukovinszki Krisztián tűzoltó törzsőrmester sem gondolta, hogy egyik percről a másikra megváltozik az élete. A kecskeméti hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója és felesége, Andrea már jó ideje gondolkodtak azon, hogy Milán fiuk mellé milyen jó lenne egy hugica.

AZ EGÉSZ SZOLGÁLATI CSOPORT EGYÜTT IZGULT KRISZTIÁNNAL ÉS PÁRJÁVAL

Láss csodát, a teszt pozitív lett. De az igazi csoda még csak itt következett: a vizsgálaton -melyet Andrea, a szolgálatban lévő Krisztián és az egész „C” szolgálati csoport is végigizgult- kiderült, a felvételen A” baba, „B” baba és „C” baba is szerepel. A család hármas ikreket várt!

AZ ANYUKA ÉS A PICIK IS JÓL VANNAK

Így érkezett meg 2023. június 14-én 8:56, 8:58 és 8:59 perckor a nagyvilágra Kende, Lotti és Hanga. Az anyuka és a pici babák is jól vannak, az apuka pedig nem is lehetne boldogabb.

Forrás és fotók: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb