Sport

Ott folytatja a KTE, ahol a szezon végén abbahagyta: magabiztos sikert arattak az első edzőmeccsükön

Miután az elmúlt két hétben megkezdődött a felkészülési időszak a Kecskeméti TE számára, hétvégén megrendezésre került az első edzőmeccs is. A lilák Tiszakécskén léptek pályára és végül magabiztos, 3-0-ás győzelmet arattak.

A felkészülés második hetének végén elérkezett az első edzőmeccs a KTE számára: a lilák az NBII-es Tiszakécske csapatánál vendégeskedtek, ahol magabiztos, 3-0-ás győzelmet arattak – közölte a klub. Az elmúlt hetek komoly fizikai terhelése miatt voltak pontatlan megoldások a játékban, de a kecskemétiek a félidő vége előtt nagyjából 10 perccel megszerezték a vezetést: Artner beadására Pálinkás érkezett nagyszerűen és bólintotta a kapuba a labdát kilenc méterről.

A MÁSODIK FÉLIDŐT IS JOBBAN KEZDTE A KECSKEMÉT

A szünetben aztán Szabó István vezetőedző gyakorlatilag sorcserét alkalmazott, talán ez is lehetett az oka annak, hogy sokkal lendületesebben kezdte a második játékrészt a KTE. Alig egy óra elteltével Kiss Bence is távolról tekert, nagyon kevéssel a léc fölé. Pár perc múlva már nem hibázott, szép cselekkel tört középen kapura, majd jobbal a léc alá bombázott. A kecskeméti vezetés nem forgott ezután veszélyben, ráadásul az utolsó percekben egy szép játék végén Májer tekert ballal a jobb felsőbe, beállítva ezzel a 0-3-as végeredményt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb