Kikapcs

Orgonák Éjszakája 2023: varázslatos hangulatú estét szerveznek Kecskemétre, szombaton négy templomban, négy fantasztikus produkció vár (x)

Varázslatos hangulatú estének nézünk elébe augusztus 5-én, az Orgonák Éjszakáján, amelynek extravagáns különlegessége, hogy egy belépőjegy megváltásával egymás után négy helyszínen, négy koncerten is részt lehet venni. Az alábbiakban Szamosi Szabolcs, a Filharmónia Magyarország ügyvezetője mesél a különleges zenei élményről, a Kecskemét365 közösségi média oldalán pedig egy játékkal várunk, amelyen a 4 db 2 fős belépő egyikét nyerheted meg… mind a négy helyszínre!

Szombat este egy négytemplomos séta keretében négy orgonakoncerten vehet részt bárki, aki Kecskeméten jár augusztus 5-én. A különleges rendezvényt úgy alakította ki a Filharmónia Magyarország, hogy egymás után mind a négy koncerten részt lehessen venni, az egyik végeztével átsétálva a következő templomi helyszínre.

Mindegyik helyszínen más-más orgona szólal meg, más-más akusztikai viszonyok mellett.

A négytemplomos sétát 18 órakor megnyitó zenés áhitat ingyenes, az utána levő három koncert bármelyikére megvásárolt 3 900 Ft-os jegy pedig az összes koncert látogatására feljogosít, azaz a teljes négytemplomos sétára.

Programok időrend és helyszín szerint:

18:00 Református templom – Zenés áhitat

19:00 Barátok temploma – Improvviso
20:00 Nagytemplom – Homokba rajzolt dallamok
21:00 Evangélikus templom – Északi táncok

Az eseményre IDE kattintva találod a belépőjegyeket, a szervező Filharmónia Magyarország nyárvégi programjairól pedig Szamosi Szabolcs ügyvezető igazgató számol be:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb