Sport

Készen állnak a szezonra a kecskeméti futsalosok: hatalmas győzelmet arattak a második edzőmeccsükön

Csütörtök este zárt kapuk mögött vívta meg második felkészülési mérkőzését az SG Kecskemét, amelyen az NBI egyik újonca, a PTE-PEAC volt az ellenfél. A Hírös városiak magabiztos, 7-2-es győzelmet arattak, így bizakodva várhatják az augusztusban kezdődő bajnoki évadot – tudatta a klub.

Az első pillanatoktól fogva magához ragadta a kezdeményezést az SG Kecskemét Futsal, és már a 2. percben megszerezték a vezetést Fekete révén. Továbbra is a házigazda dominált, ennek pedig a 7. minutumban lett meg a gyümölcse, újra Fekete volt eredményes Tomic remek passza után, 2-0. A helyzetek megvoltak, ám újabb gólra a félidő hajrájáig kellett várni. Formás támadás végén Bencsik tessékelte be a játékszert a hálóba a 16. percben, ezzel már 3-0-ra vezetett a Kecskemét. Nem sokkal később szépített a pécsi alakulat, így 3-1-el mehettek szünetre a felek.

A MÁSODIK JÁTÉKRÉSZBEN IS DOMINÁLT AZ SG KECSKEMÉT

Hasonlóan az első játékrészhez, a másodikban is gyorsan eredményes tudott lenni az SG Kecskemét Futsal. Biró megpattanó lövése tréfálta meg a vendégek kapusát, ezzel már 4-1 állt az eredményjelzőn. A 24. percben Kajtárnak készítették le a labdát, ő pedig kíméletlenül varrta be a hálóba, 5-1. Az olykor parázs hangulatú felkészülési összecsapáson sorjáztak a hazai helyzetek, a befejezések viszont pontatlanra sikerültek. A jég a 36. percben tört meg, ekkor Milosavljevic villant, 6-1. Honfitársa, Tomic sem akart lemaradni, gyorsan 7-1-re növelte a differenciát. A végén még egy PTE-PEAC gól esett, ezzel kialakítva a 7-2-es végeredményt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb