Mindenmás

Több sebességmérőt is kihelyeznek Kiskunhalason a közeljövőben

A közeljövőben több fix-sebességmérőt is telepítenek Kiskunhalason – közölte Fülöp Róbert, a város polgármestere pénteken. A polgármester azt is elmondta, hogy a szükséges egyeztetések már megkezdődtek a Bács-Kiskun vármegyei rendőrséggel az ügy kapcsán.

Kiskunhalason kihelyezésre kerül több fix-sebességmérő is a közeljövőben. Fülöp Róbert pénteken arról számolt be, hogy az ehhez szükséges egyeztetések megkezdődtek a rendőrséggel. Azt, hogy pontosan hova kerülnek ki majd a sebességmérők, egyelőre nem tudni, ugyanis a helyszínek kijelölésénél figyelembe veszik majd a lakossági jelzéseket, illetve az elmúlt időszak baleseteit is a környéken. Közösségi oldalán is beszámolt a fejleményekről:

IDÉN MÉG 48 ÚJ DARAB TRAFIBOX IS FORGALOMBA ÁLL AZ ORSZÁGBAN

A város közelében egyébként május végén, az 5412-es úton halálos baleset is történt, akkor egy ittas nő gázolt halálra egy 83 éves kerékpárost. A sebességmérők mellett egyébként országszerte idén még 48 Trafibox is forgalomba áll, Bács-Kiskunban két helyen is telepítenek ilyesmit az év végéig, egyet Mélykúton, az 55-ös számú főút lakott területen átvezető szakaszán, illetve Harta közelében, az 51-es főúton.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb