Kecskeméti arcok

A kecskemétiek előtt nincs lehetetlen: le van zárva a Botond utca? Na, fogd meg a söröm!

“Botond utca lezárva, bár ne vegyetek róla tudomást, járható ez!” – írta egy Martina nevű felhasználó a Sebességmérés/Útinform Kecskemét nevű Facebook csoportba, amire a Kecskemét365 Family hívta fel a figyelmünk. A hölgy egy videót is mellékelt arról, ahogy az autósok egyszerűen megkerülik a kordont a kocsikkal, és a kordonokat figyelmen kívül hagyva behajtanak a lezárt területre.

Újabb forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők a Hírös városban. Az 52-es úton folyó munkák miatt ugyanis 2023. augusztus 11 és 30-a között a Botond utca Dózsa György úti csatlakozása időszakosan le lesz zárva – írtuk meg közel egy héttel ezelőtt, ám nagyon úgy fest, hogy ez az autósokat egy cseppet sem érdekli. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Martina videója:

Az útlezárást egyébként a pályaszerkezet építési munkái teszik szükségessé. A jelenleg kiépített teljes útlezárásra vonatkozó ideiglenes forgalomterelés a többi szakaszon változatlan formában van fenn. A kivitelező a közlekedők türelmét és megértését kéri, vagyis, hogy a munkálatok ideje alatt ne hajtsunk be az adott útszakaszra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb