Közélet

Éjszakai ideiglenes útzár lesz a Fekete Gólyánál, mutatjuk, mikor

Az M44-es gyorsforgalmi út építése kapcsán a 44-es számú főúton az épülő „Fekete Gólya körforgalom” környezetében portálszerkezet beemelése miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz augusztus 21-én, hétfőn 22 óra és 22-én, kedden hajnali 2 óra között, tájékoztatta szerkesztőségünket Kecskemét önkormányzata.

Mint írták, ebben az időben jelzőőrös, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett a munkavégzéshez igazodva a teljes útpályát is lezárják. Az egyes munkafázisok között a forgalom haladását biztosítják.

TÖBB VÁLTOZÁS IS VÁRHATÓ A KECSKEMÉTI KÖZLEKEDÉSBEN

2023. augusztus legvégétől az 52. sz. főút fejlesztése egy újabb építési fázisába kerül. A Dózsa György úton és az Izsáki úton, az 5. sz. főúti (Nagykörút) és a Vízmű utcai csomópont közötti szakaszán 2023. augusztus 25-én megkezdődik, és várhatóan 2023. augusztus 30-ig befejeződik a nagymértékű forgalomterelés megszüntetése és az új forgalomszabályozás bevezetése, tájékoztatta szerkesztőségünket Kecskemét önkormányzata. Így, előre láthatóan 2023. augusztus 31-től változik a térség közlekedése, mutatjuk, hogyan.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb