Sport

Szünet jön az NBI-ben, de nem maradunk KTE meccs nélkül: pénteken edzőmeccset játszanak a Széktói Stadionban, a belépés pedig díjtalan

A hétvégi fordulót követően ezúttal egy hosszabb szünet következik az NBI-ben, ám nem maradunk KTE meccs nélkül ez idő alatt sem. Pénteken ugyanis a Tiszakécske csapatát fogadja a Széktói Stadionban a Kecskemét, délelőtt 10 órától pedig edzőmeccset játszanak, amelyre a belépés díjtalan – közölte a klub.

A magyar válogatott programja és a MOL Magyar Kupa 3. fordulója miatt a következő két hétvégén szünetel az OTP Bank Liga. Ezen a héten sem marad azonban mérkőzés nélkül a KTE, pénteken a Tiszakécske lesz az ellenfele a Hírös városi csapatnak. A két együttes a nyári felkészülés során is találkozott már, akkor idegenben 3-0-ra nyertek a lilák, most viszont Kecskeméten találkoznak majd a felek. A találkozót a tervek szerint a Széktói Stadion centerpályáján rendezik majd pénteken, méghozzá 10 órási kezdéssel. A felkészülési mérkőzés a szurkolók számára is nyilvános lesz ezúttal, a belépés pedig díjtalan.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb