Mindenmás

Le akart ugrani a Halasi úti felüljáróról egy kecskeméti férfi, rendőreink rántották vissza a korlátról

Életet mentettek rendőreink: a kecskeméti járőrök egy 34 éves férfit akadályoztak meg abban, hogy leugorjon a Halasi úti felüljáróról, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

AZ ÉJJEL TÖRTÉNT AZ ESET

Tájékoztatásuk szerint a megyeszékhelyen látott el járőrszolgálatot 2023. szeptember 8-án éjjel Némethné Nádas Kitti r. őrmester és Lőrincz Hunor r. őrmester, amikor arra lettek figyelmesek, hogy a Halasi úti felüljáró korlátjának külső részén egy láthatóan zavart férfi áll. Az egyenruhások megálltak és az ismeretlen közelébe mentek, aki a járőröket meglátva azzal fenyegetőzött, hogy leugrik a magasból. A közrendvédelmi osztály munkatársai erősítést és mentőt hívtak.

SIKERÜLT VISSZARÁNTANIUK A FÉRFIT

Közben szóval tartották az elkeseredett férfit, majd egy hirtelen mozdulattal – a karjait megfogva – visszarántották a járdára és biztonságba helyezték. A helyszínre érkező készenléti rendőrök biztosították a járőröket, akik alaposan átnézték a férfi ruházatát, és ellenőrizték, hogy az élet kioltására alkalmas eszközt biztosan nem tart magánál. Ezt követően a kecskeméti lakost átadták a mentőknek, akik őt további vizsgálatokra kórházba vitték.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

  • Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
    +36-1-116-123
  • Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
    +36-1-116-111
  • Akik interneten segítenek:
    www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
  • E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
    [email protected]
    [email protected]

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb