Sport

Szuhodovszki Soma lett augusztus legjobbja a KTE-nél a szurkolók szavazatai alapján, aki hatalmas gólt akasztott a Kisvárdának

Szokásához híven a Kecskeméti TE a Lila Köd bloggal közösen kereste augusztus hónap legjobb teljesítményt nyújtó játékosát a drukkereik szavazatai alapján. Végül Szuhodovszki Soma érdemelte ki az elismerést, aki amellett, hogy nagyszerűen játszott, egy hatalmas bombagólt is akasztott a Kisvárdának a második fordulóban.

Az idény első teljes hónapját követően a KTE felkérte szurkolóit arra, hogy a Lila Köd bloggal közösen szavazzák meg, kik voltak a mögöttünk hagyott időszak legjobbjai. A hónap játékosa díjat elsőként Szuhodovszki Soma érdemelte ki ebben a szezonban. A KTE középpályása a szavazatok közel felét szerezte meg, mögötte Horváth Krisztofer és Pálinkás Gergő fért még fel a dobogóra. Szuhodovszki Soma nem először érdemelte ki a szurkolók elismerését, hiszen a 2022/2023-as idényben is őt látták a legjobbnak a drukkerek. Posztonként is lehetett kedvenceket választani, illetve a legszebb gól és gólpassz is a kategóriák között szerepelt. A gólok között is Szuhodovszki Soma nyert, nem meglepő módon a Kisvárda elleni bombájával, amit nem lehet elégszer visszanézni, mutatjuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb