Mindenmás

Életet mentettek a dunavecsei rendőrök: egy 27 éves nőt akadályoztak meg abban, hogy végzetes lépésre szánja el magát

Egy 27 éves nő véget akart vetni az életének Dunavecsén, a Duna-parton, de szerencsére a rendőrök időben érkeztek, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól kedden.

VALAKI FÜLTANÚJA VOLT, AMIKOR A NŐ ARRÓL BESZÉLT, HOGY LE FOG UGRANI

Tájékoztatásuk szerint egy állampolgári bejelentés nyomán indult egy ismeretlen nő keresésére Tóth Attila Gábor zászlós – szabadszállási körzeti megbízott – és –Tóth György Gábor törzsőrmester – járőrparancsnok – Dunavecsén tegnap este. Valaki ugyanis értesítette a rendőrséget arról, hogy fültanúja volt az utcán egy beszélgetésnek, miszerint egy vele szemben sétáló hölgy azt mondta valakinek telefonba, hogy le fog ugrani a közelben lévő Pentele hídról.

EGY PENGE VOLT A KEZÉBEN, MIKOR A RENDŐRÖK RÁTALÁLTAK

A szolgálatban lévő rendőrök komolyan vették a kapott információt, és átfésülték a környéket. Közben egy másik telefonhívás is érkezett a rendőrségre, és ennek segítségével már célirányosan a Duna mellett lévő gáthoz mentek az egyenruhások, ahol meg is láttak egy fiatal lányt a vízpart melletti padon ülve. A 27 éves nő már egy gumival elszorította a könyökhajlatát, és egy penge volt a kezében.

ELHAGYTA A PÁRJA ÉS ÖSSZEVESZETT AZ ÉDESANYJÁVAL

A rendőrök közelebb mentek hozzá, és rövid beszélgetés után elvették tőle a pengét. Mivel a pad melletti asztalon nagyobb mennyiségű alkohol és gyógyszer volt, azonnal mentőt hívtak. Az elkeseredett nő – akit elhagyott a párja és összeveszett az édesanyjával is – szerencsére nem vett be a gyógyszerekből, és mivel a rendőrök időben érkeztek, megmentették attól, hogy végzetes lépésre szánja el magát.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

  • Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
    116-123
  • Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
    116-111
  • Csak vezetékes vonalról hívható:
    DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
    +36-80-200 866
  • Akik interneten segítenek:
    www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
  • E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
    [email protected]
    [email protected]

Forrás és fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb