Sport

NB I-es csapatunk hozta a jó formát: a BVSC elleni sikerrel zárult a hét a Kecskeméti TE számára

NB I-es csapatunk pénteken az NB II.-es BVSC-Zugló elleni felkészülési mérkőzéssel zárta a hetet a Széktói Stadionban. A találkozón megérdemelt hazai siker született, számolt be a hírről a Kecskeméti TE, akik 2-1-re győzedelmeskedtek a BVSC-Zugló ellen.

Szabó István természetesen ezúttal sem számíthatott válogatott játékosaira, de mellettük is voltak olyanok, akik ezúttal némi pihenőt kaptak.

JÓL SZOLGÁLTA A FELKÉSZÜLÉST EZ A MECCS

“Ezúttal válogatottjaink nélkül léptünk pályára, illetve sajnos egy-két sérültünk is akadt a heti munka során. A héten így alacsonyabb létszámmal dolgoztunk, de azt sikerült tartalommal megtölteni, ennek zárása volt ez a mérkőzés. Rutinos, jó csapattal találkoztunk, ezúton is köszönöm a BVSC-nek, hogy eljöttek, mert jól szolgálta a felkészülésünket a meccs. Vannak játékosaink, akiknek eddig kevesebb játékperc jutott, nekik most tudtunk egész meccses terhelést adni, míg akik többet voltak pályán, most kevesebb időt töltöttek a pályán. Amit látni szerettünk volna a fiataloktól is, azt visszakaptuk, emellett tudtunk két gólt is rúgni, győztes meccs után pedig mindig jó érzés értékelni. Nagy fölényben játszottunk, kicsit több helyzetet vártam, de türelmesen járattuk a labdát, szélekről próbáltunk betöréseket is csinálni, egy ilyen szituációból jött a büntető is. A játékosok kapnak most két szabadnapot, ilyenkor mindig jobb úgy hazamenni, hogy egy sikeren van túl az ember” – értékelt Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője.

ÖSSZEFOGLALÓ

Kecskeméti TE – BVSC-Zugló 2-1 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE: Fadgyas – Nagy O., Szabó A., Belényesi, Katona L., Leoni – Meszhi, Zsótér, Kiss B. – Szendrei, Pálinkás. Csere: Varga B., Artner, Vágó L., Zeke, Szuhodovszki, Kovács K., Tóth B. Vezetőedző: Szabó István

BVSC: Csenterics – Benkő-Biró, Vinicius, Hesz, Májer G., Hidi, Gergely, Szilágyi M., Tóth L., Vernes, Horváth R. Csere: Kovács B., Király Á., Dibusz, Lénárt, Kelemen, Szilágyi Zs., Nagy J., Balogh M., Mészáros A., Csősz. Vezetőedző: Kincses Ádám

Gól: Meszhi (47.), Tóth (84. – büntető) ill. Hidi (49.)

Forrás és fotó: kecskemetite.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb