Közélet

Bekeményít a Kecskeméti Városrendészet: éjszakai akciót szerveztek a belvárosi rendbontók tettenérésére

Ismeretlenek több kukát felborogattak és a tartalmukat a járdára szórták Kecskemét belvárosában, tudatta a Kecskeméti Városrendészet.

Beszámolójuk alapján a Kecskeméti Városrendészet munkatársai arról kaptak bejelentést, hogy ismeretlenek több kukát felborogattak és a tartalmukat a járdára szórták városunk belvárosában. A közterület-felügyelők azonnal cselekedtek: kimentek a bejelentésben szereplő helyszínekre, ahol megkezdték az adatgyűjtést, továbbá ellenőrizték a térfigyelő kamerák felvételeit is.

ÉJSZAKAI AKCIÓT SZERVEZTEK

Elmondásuk alapján a kukákat zömében a hulladékszállítási napot megelőző este helyezték ki a közterületre, így a kukákat vélhetően éjszaka borogatták fel. Ezért a Városrendészet, hogy elfogja az elkövetőket, éjszakai akciót szervezett. Egy járőrpáros ellenőrizte a közterületeket, míg egy városrendész a térfigyelő kamera felvételeit figyelte. Az éjszaka folyamán a felügyelők több gyanús személyt igazoltattak, és a kukák is épen maradtak.

A Kecskeméti Városrendészet továbbá arról is tájékoztatott, hogy terveik között szerepel az éjszakai akciók folytatása a köztisztaság és a közbiztonság javítása érdekében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb