Sport

“Bravúr kategória lenne az idegenbeli siker, ám nem lehetetlen küldetés”: az OSE oroszlánbarlangját készülnek bevenni a kecskeméti kosarasok

Mindenki felelősségteljesen, és extra odaadással dolgozik az edzéseken, hogy már most szombaton bravúrgyőzelemmel térjenek vissza a sikerek útjára, közölte a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A Hírös városi csapat MVM-OSE Lions alakulata ellen lép pályára.

Az MVM-OSE Lionst a Kranyik András Sportcsarnokban mindig nehéz felőrölni, ám e nemes feladatra vállalkozik most szombaton a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A házigazdák az utóbbi két meccsükön veszítettek, így egészen biztosan kettőzött erővel akarnak bizonyítani a Hírös városiakkal szemben. 

BRAVÚR KATEGÓRIA LENNE A SIKER, ÁM NEM LEHETETLEN KÜLDETÉS

Forray Gábor vezetőedző úgy látja, hogy bravúr kategória lenne az idegenbeli siker, ám nem lehetetlen a küldetés. “Idén is igazán erős csapatot raktak össze Oroszlányban, jár a gratuláció a menedzsmentnek – kezdte előzetesét Forray Gábor. “Öt minőségi légiósuk van, és megtartották Rujákot és Illést, akik nagy rutinnal bírnak. Gáspár személyében pedig tovább bővült a magyar mag. A két hátvéd, Riddley és Gholston szabják meg az OSE stílusát, mellettük Thomas egy igazán atletikus, veszélyes, több poszton is bevethető kosárlabdázó. Center poszton a bosnyák Polutakra is oda kell figyelnünk. Összességében tehát egy komplett csapathoz látogatunk, akik többféle szerkezetben tudnak játszani. Bravúr kategória lenne egy idegenbeli siker számunkra, de a célunk nem lehet más, szeretnénk újra megízlelni a győzelmet” – mondta el a vezetőedző.

Hozzátette, abban a pozícióban vannak, hogy most minden meccset meg kell valahogyan nyerni. “A csapaton nem érződik az elmúlt hetek sikertelensége, mindenki felelősségteljesen, és extra odaadással dolgozik az edzéseken. Tudjuk, hogy az oroszlányi csarnokban mindig parázs a hangulat, de szeretnénk borítani a papírformát. Bízom a csapatomban, és a szurkolóinkban is!” – zárta gondolatait. 

ÖSSZEGZÉS

MVM-OSE Lions – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport alapszakasz, 7. forduló
2023. november 11., szombat 18:00 @ Krajnyik András Sportcsarnok
Játékvezetők: Tőzsér Dénes Kelemen, Makrai Márton, Pozsonyi László
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

Az U20-as meccs 15.00-kor kezdődik.

Forrás és fotó: ktekosar.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb