Mindenmás

Benéznél Balogh Levente gardróbjába? Ma megteheted, egész nap élőben lehet követni

A mai napon elindult az Adom a napom harmadik évada, elsőként pedig Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója, Balogh Levente adja a napját: benézhetünk a gardróbjába, ahol tökéletes öltönyei közül választ reggelente és az is kiderül, a Cápák közt és az Álommeló szereplőjéről, hogy kivel ül be egy italra, amikor szigorúan nem üzletről van szó.

Ma tehát egész nap élőben lehet sasolni Balogh Leventét, hiszen az ő főszereplésével startolt az Adom a napom idei évadának első része.

ÍGY SZÓLT GESZTI BALOGHRÓL

„Mai vendégemmel úgy harminc évvel ezelőtt találkoztam először. Én már akkor is azzal foglalkoztam, hogy előadjam és eladjam magamat, ő pedig… Nos, ő egy udvarias fiatal recepciós volt egy vidéki hotelben. Azóta persze sokat fordult a világ. Főleg vele. Talán meg sem szállna vendégként abban a szállodában. Szorgalmával és tehetségével Magyarország egyik legkomolyabb vállalkozójává nőtte ki magát, sőt igazi cápa lett belőle. No nem a Tropicariumban, de ott a szomszédban. Hogyan tudja kezelni az élete nagy változásait? Mi motiválja, ha már most biztonságban tudhatja a születendő dédunokáit is? Mitől fél? És kit figyel ő, miközben azt akarja, hogy mindenki rá figyeljen? Megkérdezem tőle este a stúdióban!” – mondta Geszti Péter Balogh Leventéről az nlc szerint. 

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Balogh Levente, itt tudod megsasolni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb