Mindenmás

Befüvezve kocsikáztak a fiatalok Soltvadkerten – gyanúsan viselkedtek, a rendőrök elő is állították őket

Első ránézésre minden rendben volt az autóvezetővel és két utasával. A kiskőrösi rendőröknek azonban mást súgott a megérzése – írja a rendőrség a honlapján. Az esetről kiderült, hogy jó volt a megérzés, ugyanis cannabist rejtegettek, és fogyasztottak.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai 2024. július 26-án kevéssel éjfél után Soltvadkert belterületén megállítottak egy fehér autót, amelyben a sofőrön kívül ketten utaztak. A fiatalok gyanúsan viselkedtek, ezért a körzeti megbízottak átvizsgálták a kocsijukat és a ruházatukat, és ekkor kiderült, hogy mindhárman kábítószergyanús, zöld növényi törmeléket rejtegetnek.

EGY FIATALT LETARTÓZTATTAK

A fiatal felnőttek elismerték, hogy fogyasztottak a náluk lévő anyagból, ami egyébként – a speciális teszterek alapján – cannabis-származéknak bizonyult. Az akasztói lakosokat a körzeti megbízottak előállították. Egy 22 és egy 24 éves férfit a nyomozók kábítószer birtoklásával gyanúsítanak; ők a kihallgatásukat követően hazamehettek, és jelenleg szabadlábon védekeznek. Harmadik társukat azonban kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb