Mindenmás

Súlyos baleset miatt lezárták az 51-es főutat Bács-Kiskunban! Mentőhelikopter is érkezett (frissítve)

Pénteken reggel egymásba rohant egy furgon, egy kisteherautó és egy személykocsi az 51-es főút 142-es kilométerénél, Sükösd és Dusnok között. Az egyik jármű árokba is csapódott – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Mint kiemelték, a bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsikat és két embert kiszabadítottak az összeroncsolódott kisteherautóból. A balesetben nyolc ember volt érintett, hozzájuk mentőhelikopter és mentőautó is érkezett. Az 51-es főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: SAJNOS HALÁLOS VOLT A BALESET

Közúti közlekedési baleset történt az 51-es számú főúton 142-es kilométerénél 2024. augusztus 2-án 7 óra 40 perc körül. Az elsődleges információink szerint két kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Sükösd közelében. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette. A főúton a szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a déli irányból érkező forgalmat az 54-es útra terelik, az északi irányból érkezőket pedig visszafordítják – közölte a rendőrség a honlapján.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb